Promovare Facebook

De ce să-ţi promovezi afacerea pe Facebook?

Aproape unul din şase oameni de pe glob foloseşte în mod regulat social media. Un miliard de utilizatori Facebook așteaptă ca organizaţiile să răspundă cu promptitudine la întrebările sau nelămuririle postate pe paginile acestora.

Conform studiului Mediascope, realizat de IAB Europe, românii ocupă locul doi în Europa, în ceea ce priveşte interacţiunea cu brandurile promovate prin intermediul reţelelor sociale.

Astfel, un procent de 75% din aceştia îşi exprimă opiniile pe paginile sociale ale companiilor, implicându-se activ prin comentarii, aprecieri, distribuiri şi recomandari. S-a constatat de-a lungul timpului că prezenţa online a brandurilor şi a companiilor influenţează vizibil comportamentul consumatorilor europeni. Astfel, 47% dintre aceştia sunt curiosi să afle mai multe despre produsele care sunt promovare în mediul virtual, 46% accesează site-urile oficiale ale brandurilor favorite, iar 30% afirma că sunt înclinaţi să cumpere produsele unui brand pe care îl urmăresc pe reţelele de socializare.

Lista Preturi : 0-1000 de like-uri 30  euro 

                                     0-2000 de like-uri 50 euro 

                                     0-4000 de like-uri 80 euro

* Daca o sa achizitionati 2 sau mai multe tipuri de promovari veti beneficia de o reducere de 10 %  la ambele
*Platile se fac paypal, moneygram , westernunion , transfer bancar . (Acceptam xats doar in cazul unui pachet micut : ex: 0-1000        like-uri)
* Pentru a efectua o comanda te asteptam la emailul af.geany@yahoo.com sau mcic3@yahoo.com sau chiar si pe mes id af.geany sau mcic3
Close

Adblock Detectat

Te rugam sa dezactivezi Adblock-ul daca vrei sa navighezi pe site-ul nostu. Site-ul nu are reclame si este curat. Multumim